Bo billigt kun 20 min. fra WOW Park i Billund på Danhostel Vejle

Glæd dig til en helt ny lege- og forlystelsespark i skoven.

Prøv dig selv af i den vilde skov. Her er alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer i 14 meters højde til underjordiske huler og sjove svævebaner. Besøg også Vandets Verden og krea-værkstedet.

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden! Prøv også vores 40 meter lange kælkebakke oppe fra tårnet – du kan sagtens kælke, selvom det er sommer.

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i Tarzanslyngerne!

I WOW PARKs underjordiske univers kan du kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. I labyrinterne oven over udfordres hele familien til at finde vej gennem pileskoven og Kæmpelabyrinten.

Man bliver aldrig for gammel til at lege med vand! I Vandets Verden kan I lege med små skibe i de mange minifloder, lære hvordan slusen fungerer, lave dæmninger, få vandet til at skifte retning og hejse spandene højt op.

Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARKs krea-værksted med værktøj, træ, maling og sjove materialer.

Og meget, meget mere!

WOW Park Billund åbner d. 8. maj 2020

Læs mere om WOW Park Billund på deres webside her