Bo billigt kun 20 min. Fra LEGOLAND og LEGO® House på Danhostel Vejle

Spar mange penge på jeres tur til LEGOLAND ved at bo på Danhostel Vejle. Vi ligger kun små 20 min. I bil fra LEGOLAND i rolige omgivelser. Det giver mulighed for super billig overnatning i forbindelse med en tur til LEGOLAND. Vi ligger langt under den pris I ellers skal betale på LEGOLANDS egne overnatningssteder.

Plads til alle til en god pris
Vores værelser og store og rummelige med moderne boksmadrasser og køjesenge til børnene. Her kan hele familien overnatte samlet. I vores fællesrum er der plads til børn og JA vi har også legoklodser. Sammensæt selv jeres tur til LEGOLAND med overnatning på Danhostel Vejle og oplev også de andre attraktioner i området, så som Givskud Zoo, Jellinge monumenterne og Vejle by.

Oplev også LEGO® House
Når I har fået nok at forlystelserne i LEGOLAND så tag en tur i LEGO® House som ligger tæt på. I kan evt. afsætte en dag til hver ting, da der er rigeligt at se. LEGO® House er et oplevelsescenter der får enhver voksen til at gå i barndom igen.

Her er mulighed for den ultimative LEGO-oplevelse. LEGO® House har både oplevelser for betalende gæster, men byder også på en række gratis fornøjelser i deres store forhal. Der er altså stadig mulighed for at opleve noget selvom I vil spare penge på jeres ophold i forbindelse med en tur til Legoland.

Læs mere om LEGOLAND på deres webside her