• Dansk
    • English

Bo billigt kun 20 min. fra Legoland og Lego® House på Danhostel Vejle

  • Legoland LEGOHouse

 

Spar mange penge på jeres tur til LEGOLAND ved at bo på Danhostel Vejle. Vi ligger kun små 20 min. I bil fra LEGOLAND i rolige omgivelser. Det giver mulighed for super billig overnatning i forbindelse med en tur til LEGOLAND. Vi ligger langt under den pris I ellers skal betale på LEGOLANDS egne overnatningssteder. Og så er der plads til at opleve meget mere i jeres ferie i og omkring skønne Vejle.

Plads til alle til en god pris
Vores værelser og store og rummelige med moderne boksmadrasser og køjesenge til børnene. Her kan hele familien overnatte samlet. I vores fællesrum er der plads til børn og JA vi har også legoklodser. Sammensæt selv jeres tur til LEGOLAND med overnatning på Danhostel Vejle og oplev også de andre attraktioner i området, så som Givskud Zoo, Jellinge monumenterne og Vejle by.

Oplev også LEGO® House
Når I har fået nok at forlystelserne i LEGOLAND så tag en tur i LEGO® House som ligger tæt på. I kan evt. afsætte en dag til hver ting, da der er rigeligt at se. LEGO® House er et oplevelsescenter der får enhver voksen til at gå i barndom igen.

Her er mulighed for den ultimative LEGO-oplevelse. LEGO® House har både oplevelser for betalende gæster, men byder også på en række gratis fornøjelser i deres store forhal. Der er altså stadig mulighed for at opleve noget selvom I vil spare penge på jeres ophold i forbindelse med en tur til Legoland.

Legoland og LEGO® House kan let opleves på en forlænget weekend eller i på en længere ferie. Vi er fleksible og du kan booke lige det antal overnatninger I har behov for.

Læs mere om LEGOLAND på deres webside her

Se andre gode attraktioner i og omkring Vejle her.

Book dit ophold hos Danhostel Vejle allerede i dag

 


 

Planlæg jeres familieferie på Danhostel Vejle