• Dansk
    • English

Hos Danhostel Vejle skaber I familieferieminder for livet

  • Overnatning Vejle
    Besøg Legoland, Givskud Zoo og meget mere

VI TAGER HYGGEN ALVORLIGT

Som værter for dig og din familie er det vores opgave at skabe de bedste rammer for jeres ferieoplevelser.

Når i er på familieferie på Danhostel Vejle så møder vi jer altid med et smil og har tiden til at sørge for, at du og din familie føler jer velkomne og trygge hos os.

Med Danhostel Vejle som base er I aldrig langt fra et godt familieferieminde – og vores mål er at give jer så mange som muligt. Vi lægger tæt på både LEGOLAND og Givskud Zoo, så de gode ferieminder er ikke langt væk!

Se vores store inspirations side til attraktioner i og omkring Vejle her.

Læs mere i vores menu om vores faciliteter, værelser og alle de sjove aktiviteter, I kan lave, mens I er på ferie hos os.

KONTAKT OS OG HØR, HVAD VI KAN TILBYDE DIG OG DIN FAMILIE

Familieferie i Vejle

Tag på fisketur i den smukke Vejle Ådal eller udforsk Vejle by, som byder på museumsoplevelser, shopping, koncerter og meget mere.

I kan også tage ud og besøge dyrene i Givskud Zoo eller prøve de sjove forlystelser i LEGOLAND. Mange benytte netop Danhostel Vejle som et prisvenligt alternativ til LEGOLANDS egne overnatningsmuligheder.

Der er også masser at opleve på Danhostel Vejle, hvor vi gennem hele sommeren laver sjove aktiviteter for børnene. Husk at booke i god tid da sommeren hurtigt bliver udsolgt.

Husk at vi som vandrerhjem er fleksible og I selv kan bestemme længden af jeres ophold, om I ønsker morgenmad eller vil tilberede det selv i vores gæstekøkken eller om I selv vil medbringe Linned eller leje det her. Mulighederne er mange.

Book et ophold

 

Planlæg jeres familieferie på Danhostel Vejle