Overnatninger for erhverv på Danhostel Vejle

DIT HJEM, NÅR DU ER HJEMMEFRA

Vi tilbyder overnatninger til erhvervsgæster, som skal rejse i forbindelse med arbejdet.

Uanset om du er håndværker, rejsende sælger eller noget helt tredje, er det vigtigt at have en sted, hvor du kan slappe af og lade op.

Vi tilbyder både enkeltværelser og værelser med flere senge, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dit behov.

Alle vores værelser har eget bad og toilet samt TV og bord/stol, så det er behageligt for dig at tilbringe tid på værelset – også når du ikke sover.

Book selv værelser online

Værelser og senge

FÅ EN GOD NATS SØVN

Vi har plads til familier i alle størrelser på vores 30 værelser, der kan bestilles som både enkelt, dobbelt, 3-sengs, 4-sengs og helt op til 10-sengs værelser. Vores senge er alle moderne og behagelige, og alle værelser har eget bad og toilet.

Desuden er der TV på alle værelser, så I også kan trække jer tilbage og bare slappe af sammen efter en dag fuld af oplevelser.

Mad, grill og køkken

GODE MADOPLEVELSER

Start dagen med vores store og indbydende morgenbuffet i spisesalen, før I begiver jer ud på dagens eventyr. I kan også lave jeres egen morgenmad, frokost og aftensmad i vores store gæstekøkken, hvor I finder køleskabe, kogeplader, mikroovn samt det nødvendige service.

I vores hyggelige gårdhave er der masser af plads til at sidde udenfor og spise i solen. I midten af gårdhaven finder I vores kæmpestore grill, som I frit kan benytte til at lave en lækker middag eller frokost.

Aktiviteter

AKTIVITETER FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

Vi har mange sjove aktiviteter for de familier, som gerne vil tilbringe dagen eller aftenen på Danhostel Vejle.

Udenfor er der store græsarealer, hvor man kan spille minifodbold, stangtennis, bordtennis og andre spændende udendørs familiespil. Vi har en sjov legeplads til børnene og en masse legetøj, som vi meget gerne låner ud.

I vores indendørs aktivitetsrum har vi både airhockey, bordtennis og bordfodbold. Vi har også flere forskellige brætspil, som I kan spille på værelset eller i vores hyggelige TV-stue.

Praktiske oplysninger

VI VIL ALTID GERNE HJÆLPE

Vi har gratis internetadgang i fællesarealerne, spørg endelig efter koden i receptionen

Vi har gratis parkering til busser og biler

Vi tilbyder at vaske og tørretumble dit tøj mod betaling

For større grupper og selskaber kan vi stå for både morgenmad, frokost og aftensmad.

Vejle by og omegn

EN BY FULD AF OPLEVELSER

Vejle er en by, der har noget for alle.
Byens vartegn, Bølgen, står som et arkitektonisk eksempel på foreningen af bylivet og naturen.

I byen er der kort mellem de kulturelle oplevelser, og gågaden er fuld af hyggelige caféer og shoppingmuligheder.

De naturskønne områder i Vejle Ådal byder til hyggelige vandre- og cykelture. Medbring en madpakke og spis i det fri eller tag fiskestangen med og fang selv frokosten.

Givskud Zoo

KOM TÆT PÅ DYRENE

I Givskud Zoo kan du se løver, gorillaer og mere end 700 andre dyr. Tag på næsehornssafari, se ulvene blive fodret eller oplev Danmarks største dinosaurudstilling.

Vi kan hjælpe dig med at finde billetter og gode tilbud, og I kan gå ind og se alle de spændende aktiviteter, der sker på dagen, hvor I skal i Givskud Zoo.

LEGOLAND®

MÆRK SUSET I MAVEN

Oplev Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier. LEGOLAND® har noget for enhver smag og alder, uanset om du mest er til action eller hygge. Prøv fx at gå igennem det hjemsøgte hus, gå på opdagelse i Piratland eller oplev hele verden bygget af LEGO®klodser i Miniland.
Planlæg jeres dag i LEGOLAND® og se, hvordan I nemt kommer frem og tilbage fra Danhostel Vejle.

Økolariet

BLIV KLOGERE, MENS I HAR DET SJOVT

Økolariet er et enestående udstillings- og videncenter, og ligger i hjertet af Vejle centrum. Her kan I blive klogere på vores planet og blandt andet lære om natur, miljø, energi, klima, kost, sundhed og innovation.

Gorilla Park Vejle

BLIV GORILLA FOR EN DAG

Sving dig fra træ til træ på bedste junglemanér og prøv alle de sjove aktiviteter på den over 2 km lange klatrebane. I bliver udfordret både mentalt og fysisk, når I kaster jer ud i Tarzansvinget, svævebanen, base jumping og meget mere.

Her kan I gå ind og læse mere om klatreparken og spare penge ved at booke jeres billetter på forhånd.

Jelling-monumenterne

DANMARKS DÅBSATTEST

”Kong Harald opførte dette gravmæle efter Gorm, hans far og Thyra, hans mor, Harald der vandt Danmark – det hele – og Norge og gjorde danerne kristne”

Sådan står det på Jellingestenen, som Vikingekongen, Harald Blåtand, fik opført i år 965. Ved stenen finder du også Dronning Thyras mindesten, to store gravhøje og en flot kirke. Tilsammen udgør de et monumentområde, der i 1994 fik en velfortjent plads på UNESCO’s verdensarvsliste.

Bindeballe Købmandsgård

KØB IND PÅ DEN GAMMELDAGS MÅDE

Bindeballe Købmandsgård er det omvendte af de discountbutikker, vi normalt handler i. Her er der ingen stress og tilbudsræs, men derimod en masse spændende indkøbsvarer af en helt særlig kvalitet og tidsånd.

Købmandsgården fungerer både som museum og butik, og du kan derfor både lære om købmandslivet i 1897 og rent faktisk købe de varer, som de brugte i gamle dage.

Musikteatret

KONCERTER, STAND UP OG TEATER

Få en kulturel oplevelse på ferien i Vejle Musikteater, hvor I bl.a. kan se musicals, koncerter, stand up eller være en del af de populære open air arrangementer, som ofte byder på store musiknavne.

Se her, hvilke forestillinger, koncerter og arrangementer der er i Vejle Musikteater, mens I er på ferie. Det kan betale sig at være i god tid med billetter.

Vejle Kunstmuseum

KUNST ER FOR ALLE

Er I interesserede i kunst og kultur, så er Vejle Kunstmuseum fuld af gode oplevelser. Kombinationen af moderne og klassiske udstillinger gør museet spændende for hele familien – også dem som foretrækker selfies frem for oliemalerier. Der er gratis adgang til alle Vejle Kunstmuseums udstillinger, og I har også mulighed for at få en gratis rundvisning på kulturmuseet.

Give Egnsmuseum

TILBAGE TIL FORTIDEN

På Give Egnsmuseum er det som at rejse tilbage i tiden og se, hvordan verden så ud før moderne digitalisering og teknologi. Udstillingsrummene er indrettet, så de er tro mod tidsperioden, og i det historiske køkken kan I få forfriskninger.

Dyrehaven

KOM TÆT PÅ DYRENE I NATUREN

I et af Vejles smukkeste områder ligger Dyrehaven, hvor mere end 50 dådyr går rundt og græsser. De er vant til gæster og vil gerne lade jer komme helt tæt på, så tag frokosten med og spis den i naturen blandt dyrene.

LIDO Biografen

SE EN GOD FILM

Får I lyst til en dag eller aften i biografens hyggelige mørke, har Lido biografen med alle de nyeste film noget for både børn og voksne. Biografen ligger lige ved gågaden i Vejle Centrum, så I nemt kan kombinere biografturen med frokost eller aftensmad på en af Vejles hyggelige caféer og restauranter.

Se filmkalenderen i Lido biografen.

Reservation, check-in og afbestilling

Fordi vi ofte har rigtig mange dejlige gæster, anbefaler vi, at I altid reserverer værelser på forhånd – og gerne i god tid. Reserveringen af værelser eller senge kan foregå over telefonen, mail eller gennem vores online bookingsystem. En reservation er først gældende, når den er blevet bekræftet af Danhostel Vejle – enten pr. telefon eller på skrift. Ved forhåndsreservationer opkræver Danhostel Vejle betaling af det fulde beløb forud for ankomst.

Check-in kan normalt finde sted mellem kl. 16-18. Reserverede værelser/senge holdes kun frem til kl. 18, medmindre andet er aftalt med Danhostel Vejle. Herefter vil ikke-forudbetalte værelser blive genudlejet. På afrejsedagen skal værelserne senest forlades kl. 10.

Afbestilling bedes meddelt Danhostel Vejle i så god tid som muligt. Ophold på én til to overnatninger kan annulleres op til tre dage før ankomst kl 12.00 med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 200 kr. i afbestillingsgebyr pr. bestilt værelse. Herefter er aftalen bindende, og der betales for hele det bestilte ophold inkl. bestilte ekstraydelser.

Husregler

På Danhostel Vejle er alle indendørsarealer røgfri. Hvis det konstateres, at rygning har foregået indendørs, bliver der på værelsesprisen tillagt et ekstra rengøringsgebyr samt bortvisning med øjeblikkelig virkning uden nogen form for refusion.

Danhostel Vejle har til gengæld gode udendørsfaciliteter med haveområde, bænke og borde med overdækning, så trængende rygere kan nemt finde en rygeplads i det fri. Gæstekøkkenet er forbeholdt familier og enkeltrejsende og kan ikke anvendes af grupper. Hvis I rejser en større gruppe sammen, kan vi hjælpe jer med mad og drikkevarer.

Oprydning og rengøring

Vi sørger for at alle faciliteter og værelser hele tiden er pæne og rene til vores gæster, og derfor forventer vi også, at alle vores gæster efterlader værelserne pæne og rene ved afrejsen fra Danhostel Vejle. Det indebærer tømning af skraldespand og aflevering af evt. lejet linned i de tilhørende linnedposer.

Linned

På alle værelser findes der dyner og puder, og det er på Danhostel Vejle obligatorisk at anvende lagen samt dyne- og hovedpudebetræk. I er meget velkomne til selv at medbringe linned, men I kan også leje det hos os.

Det er ikke tilladt at anvende soveposer på Danhostel Vejle, og der vil blive lagt en bøde på kr. 150,00,- pr. person for ekstra rengøring, hvis gruppens deltagere sover uden sengelinned.

Priser

Herunder finder du generelle priser for erhvervsovernatninger. Kontakt os venligst for individuelle aftaler.

For information omkring vores priser for ophold anbefaler vi, at du klikker på nedenstående link til ONLINE BOOKING.

Her har du mulighed for at vælge den aktuelle dato for dit besøg og få en pris for det ønskede ophold.

Daglige åbningstider: 8.00-12.00 og 16.00-18.00

Telefonen er åben fra kl. 08.00-12.00 samt fra 16.00-18.00 alle hverdage, men vi er ofte at træffe uden for disse tidsrum – specielt i højsæsonen. Så du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive.

Tlf. 75825188
info@vejle-danhostel.dk

Er du på farten?

Danhostel Vejle ligger i smukke omgivelser, men er stadig kun 6 km fra Vejle centrum, så du kan nyde naturen og samtidig være tæt på det hele.

Vores værelser har alle behagelige senge, eget bad og toilet samt TV.

Det store gæstekøkken giver dig frihed til selv at bestemme spisetiderne, så du kan følge dit eget skema.

Lad Danhostel Vejle være dit hjem, når du er hjemmefra.

Transport til og fra Danhostel Vejle

BIL / BUS

Fra motorvejen (E45):

Benyt afkørsel 61A (Vejle C). Drej ned mod Vejle C og fortsæt ca. 9 km mod Billund ad vej 28 og drej til højre ad Vardevej. Danhostel Vejle ligger i et lokalområde, der hedder Skibet.

OFFENTLIG TRANSPORT

Fra Legoland/Lufthavnen:

Tag bus nr. 143, stå af ved Skibet kirke. Busturen tager ca. 35 min, pris ca. kr. 60,-

Fra banegården:

Tag linje 2 (mod Skibet). Stå af ved Danhostel Vejle. Fra banegården tager busturen ca. 15 min, pris ca. kr. 17,-

(Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl)

For mere information se www.sydtrafik.dk

CYKEL / TIL FODS

GPS koordinater:

N 55º 42.431′ E 009º 26.465′

Følg den regionale cykelrute 36 (Bindeballestien).